Това каза пред БНР журналистът Мира Баджева.  И допълни, че

...
Това каза пред БНР журналистът Мира Баджева.  И допълни, че
Коментари Харесай

Мира Баджева: Единствен изход е, ако лидерите на водещите две партии се оттеглят

Това сподели пред БНР журналистът Мира Баджева.  И добави, че шансът за третия мандат е дотолкоз, доколкото по принцип на всяко нещо би трябвало да се дава късмет. 

 

" Политиката е динамична, може нещо трагично да се случи и да настъпи поврат. Много съм скептична и за възможностите на третия мандат. Прогнозирам избори през март. Това е доста тъжно, тъй като тази алтернатива не е добра за нас. Наблюдаваме голямо отчаяние измежду българското общество. Плашеща е наклонността за всеобщо изключване и от политиката, и от новините. У хората има чувство за бягство от всичко. Но и политиците се изолират от необятния кръг гласоподаватели, концентрират се единствено върху твърдите ядра ". 

 

Баджева добави, че колкото повече се радикализираш, толкоз по-трудно излизаш от клопката:  " Единствен излаз е, в случай че водачите на водещите две партии се отдръпват - Бойко Борисов, неговото завещание тежи на партията му, Кирил Петков и Асен Василев направиха своите неточности. Всички вършат крачка обратно и освобождават терена за нови играчи. Дори мисля, че след изборите през март ще се повтори същото, както в този момент - мъчно държавно управление, нови избори ". 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР